MEDIA / AKKREDITOINTI


Median edustajaksi päästäksesi tulee sinulla olla tarvittavaa näyttöä / kokemusta median edustajana. Puhelinkameralla kuvaaminen ei ole hyväksytty akkreditointiperuste. Tapahtumaan akkreditoinnin tulee tapahtua vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa (ellei toisin mainita), myöhästyneitä akkreditoitumisia emme huomioi. Tapahtumaan pääset kuvaamaan rata-alueelle ainoastaan akkreditoitumalla etukäteen.

Hakemus on henkilökohtainen, ei koko tiimiä tai tahoa koskeva. Täytä alla oleva akkreditointi -lomake ja vastaamme hakemukseesi piakkoin.

Akkreditoitumalla tapahtumaan hyväksyt seuraavat ehdot:

Akkreditoituneena median edustajana saat vapaan pääsyn tapahtumaan, sekä vapauden kulkea tapahtuma-alueella, pois lukien mahdolliset VIP-alueet,  yms. erikseen mainitut tilat. Kuvaaminen ei saa häiritä kilpailun kulkua, eikä kokonaista tapahtumaa saa taltioida.

Median edustajien on käytettävä poikkeuksetta FDS-sarjan huomioliivejä kuvatessaan muualla kuin varikolla tai katsomossa, liivit saat mediainfosta tapahtumapäivän aamuna. Omien liivien käyttö ei ole sallittua minkään tahon edustajilta. 

FDS:n henkilökunnan ohjeita tulee noudattaa kaikissa tapauksissa, ja henkilökunnalla on oikeus evätä median edustajan oikeudet liikkua tapahtuma-alueella, tai äärimmäisessä tapauksessa poistaa median edustaja alueelta.

Tapahtumapäivänä pidetään media-infot kilpailupaikalla, joihin kuvaajan tulee osallistua päästäkseen rata-alueelle kuvaamaan. (Ellei toisin mainita) Näistä tulee infoa hyväksytyille kuvaajille erikseen.

Kuvaajat eivät ole vakuutettuja tapahtuman järjestäjän toimesta, joten oma tapaturma- / henkivakuutus on ehdottoman suositeltavaa.

Kuvaaja sitoutuu käyttämään FDS:n vesileimaa julkaistuissa kuvissaan.

FDS:llä / Suomen Drifting ry:llä / FPDA:lla on oikeus käyttää julkaistuja kuvia medioissaan ilman erillistä suostumusta. 

Haku ei ole avoinna.

Drifter and kid
LLM Artukainen fiilistelyä