MEDIA / AKKREDITOINTI


Median edustajaksi päästäksesi tulee sinulla olla tarvittavaa näyttöä / kokemusta median edustajana. Puhelinkameralla kuvaaminen ei ole hyväksytty akkreditointiperuste.Tapahtumaan pääset kuvaamaan rata-alueelle ainoastaan akkreditoitumalla etukäteen.

Tapahtumaan akkreditointi tulee lähettää viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa (ellei toisin mainita), myöhästyneitä akkreditoitumisia emme huomioi. Akkreditointi avataan yksi tapahtuma kerrallaan. Haku seuraavaan tapahtumaan avataan edellisen tapahtuman jälkeisellä viikolla.

Hakemus on henkilökohtainen, ei koko tiimiä tai tahoa koskeva. Täytä alla oleva lomake ja vastaamme hakemukseesi hakuajan päätyttyä.

Akkreditoitumalla tapahtumaan hyväksyt seuraavat ehdot:

Akkreditoituneena median edustajana saat vapaan pääsyn tapahtumaan, sekä vapauden kulkea tapahtuma-alueella, pois lukien mahdolliset VIP-alueet,  yms. erikseen mainitut tilat. Kuvaaminen ei saa häiritä kilpailun kulkua, eikä kokonaista tapahtumaa saa taltioida.

Median edustajien on käytettävä poikkeuksetta FDS-sarjan huomioliivejä kuvatessaan muualla kuin varikolla tai katsomossa, liivit saat mediainfosta tapahtumapäivän aamuna. Omien liivien käyttö ei ole sallittua minkään tahon edustajilta. 

FDS:n henkilökunnan ohjeita tulee noudattaa kaikissa tapauksissa, ja henkilökunnalla on oikeus evätä median edustajan oikeudet liikkua tapahtuma-alueella, tai äärimmäisessä tapauksessa poistaa median edustaja alueelta.

Tapahtumapäivänä pidetään media-infot kilpailupaikalla, joihin kuvaajan tulee osallistua päästäkseen rata-alueelle kuvaamaan. (Ellei toisin mainita) Näistä tulee infoa hyväksytyille kuvaajille erikseen.

Kuvaajat eivät ole vakuutettuja tapahtuman järjestäjän toimesta, joten oma tapaturma- / henkivakuutus on ehdottoman suositeltavaa.

Kuvaaja sitoutuu käyttämään FDS:n vesileimaa julkaistuissa kuvissaan.

FDS:llä / Suomen Drifting ry:llä / FPDA:lla on oikeus käyttää julkaistuja kuvia medioissaan ilman erillistä suostumusta. 

Lataa kuvasta tai painikkeella FDS logo käyttöösi.

HAKEMUS AVATAAN TULEVAN KILPAILUN JÄLKEEN

Drifter and kid
LLM Artukainen fiilistelyä